onsdag 17 augusti 2011

KleanColor - Metallic White

Det enda som Metallic White har gemensamt med de andra metallic-lacken från KleanColor är namnet. Jag förstår inte vad det har i kollektionen att göra för det är inget metallic-lack över huvud taget, det är bara ett glitterlack, eller glass-fleck kanske men sak samma. Och inte ett vidare trevligt glitterlack heller! Det har svagt vit bas och hyfsat stora glittepartiklar i vitt, inget är opakt dock så det är rackarns skirt. Men finishen är snygg och det glittrar fint, det ska det väl ha credit för antar jag.Det är nog helt klart bäst som layering-lack. Det är tre lager på bilderna och fortfarande inte ens i närheten av att bli opakt. Det vill inte torka heller. Och det beror inte bara på att det är tre lager, för lager nummer ett ville inte torka det heller. Över lag är jag verkligen inte förtjust i det här. Om man inte är desperat efter ett vitt glitterlack och tar vad man än kan komma över så rekommenderar jag att man undviker det här.
Formula: 2
Färg i sin genre: 3

Inköpsställe: BeautyJoint

8 kommentarer:

 1. Tycker det påminner om Morgan le Fay från A England. Kanske lite mer opakt bara. Och tack gode gud att jag äntligen får se ett Kleancolor lack som jag inte vill ha! Hallelujah!

  SvaraRadera
 2. Ja, de är väldigt lika. Partiklarna i KC är större än i Morgan le Fay, jag tycker MlF är snyggare. Och så är det dessutom användbart eftersom det faktiskt torkar :p Ett mycket bättre val om man kan få tag på det till rimligt pris.
  Haha, viss är det skönt! Jag har också stött på ett par, känns väldigt bra när det händer :)

  SvaraRadera
 3. Haha, vad lustigt! Jag har just nu det här lacket på naglarna också, men jag gillar det riktigt mycket. Vad konstigt!

  Men jag håller med om torktiden...

  SvaraRadera
 4. Det är ju fint i sig, men det kunde varit bättre formula. Jag hade gillat om det hade varit som de andra metalliclacken, det hade varit häftigare! Så jag kanske blev besviken av det också

  SvaraRadera
 5. Det är fint, men det är inget jag kommer lägga några pengar på.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar ju det här lacket skitmycket! Ett lager torkade iaf på mig, när jag använde det över Alpine Snow. Det finns hopp!

  SvaraRadera
 7. ja den kanske trivs bättre som layeringlack... jag lär nog hålla mig till Morgan le Fay dock :)

  SvaraRadera
 8. Ett lack jag absolut måste skaffa!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.