söndag 26 augusti 2012

Blå one-stroke blommor

Och så ska vi ha Nailartsöndag också... Och nu tänker jag vara väldigt glad och stolt över mig själv för en gång skull, så om nån upplever det som skryt (vilket det absolut inte är) så rekommenderar jag att ni hoppar över det här inlägget ;D

Titta, titta, titta! :D *studsar lite upp och ner på stolen*


Efter övning och övning och mer övning har jag äntligen lyckats! Och det är så fint och jag är så nöjd och det blev så bra ^^ Jag har tyckt att one-stoke tekniken är så himla svår, så jag är väldigt glad över att äntligen ha lyckats med det... fast jag fick göra om pekfingret fem gånger :p

Jag brukar dra av allt nagellack som passerar mina naglar inom en timme från att jag satt dit det. Och jag brukar inte gå till jobbet med en lackad och en olackad hand :p (glöm att jag kan göra likadant med vänster!) Men det här får sitta tills det ramlar av själv, jag har inte hjärta att ta av det :)

24 kommentarer:

 1. Fäller en tår av snygghet!! Det här är ju nåt du SKA skryta om!! Spring ut på stan!! kör upp handen framför näsan på alla som passerar!

  SvaraRadera
 2. Jätte snyggt! Såna fina naglar skulle jag också vilja ha!

  SvaraRadera
 3. Det är jättefint, vad du är duktig! Jag har gjort några försök själv och det är verkligen inte lätt att få till det. Mina varianter har inte alls blivit lika snygga som dina!

  SvaraRadera
 4. Haha.. modesty is overrated :) Det här kommer bli veckans snackis på ditt jobb. Fint färgval oxå!

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig sett nåt liknande. Hur har du gjort? Har du nån tutorial eller vet du nån som har? Shit va snyggt!

  SvaraRadera
 6. Men geeeeezus! Det är ju underbart! Skryt så mycket du vill. :)

  SvaraRadera
 7. Skryt helt klart befogat! Supervackert!!

  SvaraRadera
 8. Men åhh va snyggt! Bra jobbat. Övning ger verkligen färdighet. :)

  SvaraRadera
 9. wooho! bra gjort, du får absolut vara stolt, jag vet hur svåra dom jäkla blommorna är :D

  SvaraRadera
 10. Vad fint det blev! Jag tycker du har all rätt att skryta :) Jag ser gärna mer sådana här onestrokare.

  SvaraRadera
 11. Jättesnyggt! Vad duktigt du är!

  SvaraRadera
 12. Hur snyggt som helst!! Sen kan jag lugnt påstå att du är duktigare än vad jag är på att göra onestroke*s*.
  Nyfiken fråga: Vad har du för pensel?

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. En väldigt liten tillplattad pensel. Har sett andra använda betydligt större och bredare varianter men mina naglar är så små så det funkar inte för mig. När det gäller märke och så vidare så är det bara billigt kraffs som jag klickade hem på eBay för 2 dollar eller nått.

   Radera
  2. Tack för svaret:)
   /Eva

   Radera
 13. Mycket snyggt! Har själv aldrig gjort onestrokes, tycker det ser lite svårt ut :D Hade jag varit du hade jag bara haft grundfärgen(är det lila tro?) på vänstra handen. :)

  SvaraRadera
 14. Riktigt snyggt!! Bra jobbat :)

  SvaraRadera
 15. Väldigt vackra!:) One stroke? Det är nog något som gått mig förbi, förklaring och tutorial tack;)

  SvaraRadera
 16. Så himla fint! Jag har verkligen inga talanger när det gäller sånt här. Vadå one-stroke? Ett enda drag? Låter jätteknepigt ju. Fast lite sugen blir man på att testa!

  /peachgirl

  SvaraRadera
 17. Den här manikyren ska du vara stolt över, det blev jättefint!

  SvaraRadera
 18. Wow, så vackert! Jag är grymt imponerad!

  SvaraRadera
 19. Kan inte annat än att hålla med alla andra, det här är helt rätt manikyr att skryta om, jättesnyggt! Önskar jag vore så duktig.

  SvaraRadera
 20. Oj, shit va snyggt! Aldrig hört talas om detta ens.. Men nu ska det googlas! :)

  SvaraRadera
 21. Oj vad många kommentarer det blev :D Fler än det går att svara på individuellt så jag tar alla på en gång:

  Tack så jättemycket allihop! :D

  För er som frågade om one-stroke metoden. Jag är (nästan då ;) ) sist på bollen med det här också. Sök efter one stroke nail art eller dylikt på Youtube så får ni upp massor med tutorials gissar jag. Det finns iaf hur många som helst! Love4Nails är en Youtube'are som är grym på tekniken (även med vänster hand!)

  Skulle ni trots horderna med befintliga tutorials redan ändå vilja att jag gjorde en till så kan jag säkert fixa det, när min avbrutna nagel vuxit ut lite så jag har nått att måla på igen :p

  Kortfattat så doppar man halva penseln i en färg och halva i en annan och målar med båda på en gång, i mitt fall det vita och det blå. Sen har jag gjort de svarta linjerna i efterhand. Man gör mig veteligen alltid one-stroke med akrylfärg. Det kanske funkar med nagellack också men jag har inte sett någon på nätet som gjort det.

  SvaraRadera
 22. Om det är skryt så är det helt förtjänat i detta fall. Helt sjukt snyggt ju!! Har provat detta meeeen det blir inte bra... Jag är så imponerad :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.