fredag 3 augusti 2012

Zoya - Feifei

Jag var tvungen att lacka naglarna med det här så fort jag packat upp de nya Zoyalacken. Feifei är så himla häftig. Basen är svagt tonad i blålila och sen är lacket helt packat med små glitterflakes i blått och guld. De blå skiftar färg till lila i vissa vinklar, duokromt men ändå inte. Väldigt svårt att förklara ^^  På armlängds avstånd gör det blå i kombination med guldet att det ser mörkt silverblågrått ut, men sen vinklar man naglarna och det lila flashar till. ...Man måste uppleva det här lacket live! Jag har inget som liknar det och blev helt kär i det!
Formulan är som man kan förvänta sig av ett glitterlack med svagt tintad bas. Det var lättmålat men lite åt det skira hållet. Två lager gav en aning VNL så det fick bli tre. Torkade bra ändå.

Formula: 4
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay

13 kommentarer:

 1. Den här är nog den enda jag känner att jag måste ha från zoyas höstack :) ser så snygg ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så roligt att hitta helt unika lack, trots att man tycker att man redan har "allt" ibland :) Det här är riktigt läckert

   Radera
 2. Fantastiskt vackert! Kollektionens verkliga stjärna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog det mest unika, men jag är inte riktigt beredd att kalla det det riktigt än, måste testa några av de andra först med :D

   Radera
 3. Japp, verkligen "The Stand Out!" :D

  SvaraRadera
 4. Men men men... Jag skulle ju inta ha några från denna kollektionen!? Säger som Mrs Data...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moahaha ;D Man kan aldrig säga att man inte ska ha några, det skiter sig alltid ^^

   Radera
 5. Inte haft tid att surfa runt och kolla in alla nya kollektioner för hösten så detta var nytt för mig. Ger helt klart mersmak:)Du köper ju en hel del lack från eBay numera, vilken säljare köper du just Zoya av?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir mycket eBay, säljarna där kommer ofta med det senaste först, och har snabbare leveranstider. De här köpte jag av LePolishBoutique som många handlar Zoya av. Men jag är verkligen inte petig med vilka säljare jag köper av. Så länge det är en Top rated seller så tar jag den med lägst pris bara, det blir olika varje gång :)

   Radera
  2. De senaste typ 8 beställningarna jag lagt är oxå helt och hållet från eBay. Fraktalternativen är ju överlag billigare där än hos de vanliga e-tailerserna. Sen är ju faktiskt utbudet större där än någon annanstans:)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.