söndag 12 augusti 2012

Kittys 1års jubilem som nagelnörd!

Hör och häpna. För precis ett år sedan (12 Aug 2011) gick min första online lackbeställning iväg till 8ty8...

Förra sommaren hittade jag bild/tutorial av en watermarble och blev grymt fascinerad. Jag hade knappt 10 dammiga billiga Mavala och L'oreal (typ) lackflaskor hemma och självklart inget som skulle kunna passa ihop för att prova en marble. På affärsresa blev det väntetid på Heathrow och jag fick syn på en hylla OPI som bara ropade dit mig. Jag hade aldrig ALDRIG övervägt att köpa ett lack över 100 kr! Jag köpte 3 flaskor. Hem och marblade ett halvbra resultat, men fick blodad tand. Lack var ju kul! Google nästa.

Jag kommer inte riktigt ihåg hur jag hittade Cactus. Hennes köpguide var som en gudagåva. Det var ju alla svar jag funderat på EN SIDA! Tydligt och rakt på sak förklarade hon hur man gjorde och var man hittade godbitarna. Sååå bra! Lite hej o hå klickade jag ihop en beställning av 20 flaskor, mkt prisvärda ChG och Seche Vite så klart. Efter det paketet kom hem har inget varit sig likt :)

I helgen fick jag äntligen för mig att räkna antalet flaskor därhemma. 351. (plus några utlånade, typ 10 flaskor) Det är en ny flaska pr dag kära vänner! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för det är ju lite halvknasigt att sitta med SÅ många lack att man knappt hinner bära dom på sådär kort tid. Mest kul så klart, men det går ju inte att förklara det här för någon som inte är NI, likasinnade! Men jag har lärt mig att svara när någon frågar hur många jag har "sist jag räknade var det 120 st..." ( och så utelämnar man hur länge det var sen man räknade :) Folk tappar hakan även då.


Under det här året har jag lärt mig MASSOR och mest av allt är det Cactus och Sminkan som ska ha mängder med beröm från mig. Hur mycket som helst. Den tid och vänlighet de lägger ned på att publicera inlägg och svara på varenda VARENDA kommentar o fråga från oss alla bloggbesökare är imponerande. Nya lack och kollektioner, gamla godingar, frankenlack, jämförelser och annat matnyttigt i en aldrig sinande ström av inspiration!

Tack för att ni underbara nagelbloggare finns och jag hoppas flera med mig instämmer att det är roligare och enklare att vara lacknörd när jag vet ni alla likasinnade finns därute!

_____________________________________________________________________________________
Jag kan inte annat än att hålla med! Det hade inte varit hälften så kul att samla på nagellack om det inte vore för bloggvärlden och alla nagelnördar som delar ens intresse :D
Och det är alltid skönt att kunna tala om det verkliga antalet nagellack man har utan att folk tycker att man är skvatt galen! ^^

10 kommentarer:

 1. Det går fort när man väl har börjat samla lack! Det är otroligt skönt att ha andra nördar att prata med som faktiskt inte tycker att man är galen för att man har så mycket lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) precis så är det! Tur att ni finns därute så man får prata av sig ibland.

   Radera
 2. Äh, mitt andra försök att kommentera kommer här:
  Kitty, vad roligt att se dig igen! Du vet ju att jag saknat dig!

  Samlandet är roligt men det tar aldrig slut. Hur många lack man än har finns det alltid 100 kvar man önskar sig. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag har ju sett dina frågor. Det kommer mera! Och fortsätt du visa vägen...

   Radera
 3. Fördelen med att vara lacksamlare är ju att det hela tiden kommer nya. Mycket bra :)

  Grattis på 1-års dagen och må många goda år följa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha.. Tackar! Jag ligger ju redan back på förbrukningen av allting + att jag haft en köpstopp-månad. Och nu kommer vintern med mörka lack som jag gillar... Ojoj ;)

   Radera
 4. Grattis på 1-årsdagen! Ett lack om dagen är bra för magen! Eller något. :-)

  SvaraRadera
 5. Tack o tack! Kanske det :) Är man nöjd o glad så är magen glad...

  SvaraRadera
 6. Mitt samlande ser ut ungefär som ditt öven om jag kanske hade runt en 30 lack förra sommaren. Min första nätbeställning blev på höstkanten någon gång och nu har jag oxå passerat 350 flaskor. Galet mycket men galet roligt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lela. Å vad kul med en lack-tvilling! Nu känner jag mig nästan normal. Ditt svar ska jag läsa och visa upp när jag känner jag behöver lite stöd :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.