lördag 11 augusti 2012

Zoya - Ray

Sista lacket i Diva-kollektionshalvan och nä, det här var inte min grej. Ray är mörkt mörkt skogsgrön med ljusare guldgrönt skimmer. Men alldeles för mörkt och för platt. Det är inget djup i det alls och färgen är så dämpad och nertonad att den nästan ser grå ut. Visserligen höstigt, men på fel sätt. Det finns ju höstdagar när luften är klar och löven har fina färger och nagellacken som hör till de dagarna har djup och en inre glöd. Och sen finns det höstdagar när det är grått och regnar och löven är en brun sörja som kloggar igen brunnarna. Det här är ett sådant lack.
Formulan var det inget fel på i alla fall. Det täckte bra på två lager och var lättmålat. Det blev en aning penseldrag i det dock vilket är ovanligt för ett Zoyalack.

Formula: 5
Färg i sin genre: 1
Inköpsställe: eBay

Om du inte håller med mig och tycker att Ray är jättesnyggt, så kan du se fram emot att det hamnar i nästa omgång av bloppisen :p

6 kommentarer:

 1. Snygg färg, men inte unik på något sätt så det här hoppade jag över.

  SvaraRadera
 2. Det ser frostigt ut på dina bilder. Det är ju inte så roligt...

  SvaraRadera
 3. Mycket talande beskrivning. :D

  SvaraRadera
 4. Klockren beskrivning! Kan inte göra annat än att hålla med, det där var inte min kopp te..

  SvaraRadera
 5. Alltså, det var ju inte jättefult på dina bilder. Men beskrivelsen du ger låter tråkig, och som Helena säger så känns den inte heller unik.

  SvaraRadera
 6. Mm, nja, kanske. Eller nej... Eller varför inte? Ytterst svårt att bestämma mig i denna fråga:S

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.