måndag 27 augusti 2012

Orly - Flare

När såg ni ett guldlack på bloggen senast? Alltså ett lack som inte var holografiskt, eller duokromt, eller ett glitterlack med guldflagor i klarlack. Bara ett guldfärgat lack rätt upp och ner. Svaret är: aldrig! Efter snart 700 inlägg har jag aldrig nånsin haft ett guldlack här, och det är ingen slump :p

Jag säger inget om hur guld ser ut på andra, på vissa passar det absolut! Men på mig är det så tacky och förfärligt! Och ju längre naglar jag har desto värre blir det. Begreppet "white trash" dyker osökt upp i mitt huvud...Väljer hellre ett orange (!) lack än ett guldlack om jag måste välja, för orange är visserligen gräsligt men det kan andra i alla fall inbilla sig att jag valt för att jag tycker det är lite kul. Guld däremot, nej. Det kan ingen tro att jag valt utan att vara fullständigt färgblind.

Så ni kan säkert förstå att jag tycker det är svårt att bedöma stackars Flare som har haft oturen att träffa på mig! Jag nöjer mig helt enkelt med att visa bilder på det :) Det har kalla undertoner och finishen är foil.
Formulan var extremt skir efter ett lager men sen tog det sig. Tre slutade det på. Acceptabelt lättmålat.

Formula: 3
Färg i sin genre: hmm... jag drar till med en 3a
Inköpsställe: Jag har fått lacket i ett pressutskick. Det har inte påverkat mina åsikter om det!
Skulle jag köpa det själv, innan jag testat det: Nej
Skulle jag köpa det själv, nu efter att jag testat det: Nej

14 kommentarer:

 1. Fast så hemskt illa tycker jag nog inte att det var va?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jooo ^^ Jag är ingen guld-människa. Kan inte ens ha smycken av guld utan att tycka att det ser tacky ut och att det ser ut som målad plast, oavsett om de är äkta eller inte! :p Om en framtida pojkvän nångång friar till mig med en guldring så kommer jag säga nej tills han bytt ut den till vitguld eller silver ^^

   Radera
 2. Och jag som som letat efter ett rent guldlack ett tag men tyckt att de flesta är antingen för beige eller för orange... Det här gillade jag dock! blir nog till att klicka hem det så småningom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det här är nog bara guld rätt upp och ner, det kan nog funka isf :)

   Radera
 3. Jag måste ju säga att för att vara ett guldlack som jag inte brukar ha så mycket till övers för så är det riktigt snyggt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju värre :) Jag uppskattade att det var kalla toner i det och inte varma för det hade varit ännu värre!

   Radera
 4. Hehe, tänk vad man är olika! :-) Jag älskar guld och tycker att guldlack är stiliga och eleganta (generellt sett). Det är inte alls otänkbart att den här hittar hem till mig så småningom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det beror ju helt på hudton och färger och vad man brukar gå klädd i och så vidare, på vissa passar det absolut :)

   Radera
 5. Jag gillade inte heller denna, men jag passar verkligen inte i varma guldnyanser. Jag föredrar kalla guldlack, som t.ex Orly Luxe eller OPI Glitzerland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag upplevde den som ganska kall ändå, det finns betydligt varmare guldlack (rys). Men den är ju absolut inte som Luxe (av bilder att döma, har den inte själv), Luxe såg trevligare ut :)

   Radera
 6. Jag tyckte minsann att detta var jättefint på dig! Tänka sig vad olika åsikter man kan ha!

  SvaraRadera
 7. Jag är oxå silvermänniska och undviker det guldiga så långt det går. Ibland får jag dock konstiga infall och tänker att 2det där kan väl vara rätt snyggt ändå"..men sen blir det bara näääää! Lycka till att göra slut på den där flaskan :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har gjort likadant och köpt flera guldlack tidigare, men nu har nog alla åkt ut tror jag ^^
   Nä den lär jag aldrig göra slut på! :p Tänkte jag skulle ge bort hela kollektionen faktiskt sen när jag haft uppe alla på bloggen. Känns bäst så eftersom jag fick dem gratis...

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.