fredag 17 augusti 2012

Orly - Smolder

Okej, då ser vi hur det här går då med lacken ur pressutskicket :) Jag började med det som jag tyckte såg finast ut i flaskan, det mörkröda skimmerlacket Smolder. Det är riktigt vampigt, mörkt och med svärtade kanter. Det är mycket brunt i, så det är inte så illa på mig som det kunde varit men ni vet ju att jag inte funkar med vampiga lack :p Det är absolut fint och skimret i det är jättesnyggt, men jag är inte alls övertygad om att det ska sitta på mig.
Formulan är bra och täckande men lite åt det rinniga hållet. Två lager räckte utmärkt, hade jag ansträngt mig lite mer hade jag nog kommit undan med ett.

Jag la till två rader i betygskategorin. Eftersom det är ett lack som jag fått kanske det är intressant att veta om jag hade köpt det själv om jag inte fått det. Och eftersom det är mycket möjligt att man ändrar sig efter man testat något själv så delade jag frågan i två delar.

Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Jag har fått lacket i ett pressutskick. Det har inte påverkat mina åsikter om det!
Skulle jag köpa det själv, innan jag testade det: Nej, men jag funderade lite på det när jag såg de första bilderna, trots att jag visste att jag inte skulle passa i det ^^
Skulle jag köpa det själv, nu efter att jag testat det: Nej

14 kommentarer:

 1. Ärligt och härligt! Jag tyckte det såg riktigt snyggt ut i flaskan. Men på naglarna här så känns det som, "var det inte mer?"...känns som jag redan har någon dupe eller två eller liknande till det här hemma..

  SvaraRadera
 2. Det här är ju helt min kopp te! Älskar vampar på hösten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar man vampiga lack är ju det här absolut ett bra sådant :)

   Radera
 3. Det här ska absolut sitta på mig! Underbar färg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att det finns folk som tycker bättre om den här färgskalan än jag :)

   Radera
 4. Det där ser hur fint ut som helst ju. Jag undrar om jag får ta del av pressutskicket denna gången. Än så länge har jag inte sett någon avi men borde finnas på utskickslistan om de inte har tagit bort mig. o_O Detta lacket skulle jag kunna tänka mig att köpa men känner mig lite besviken på denna kollektionen jämfört med förra årets och förrförra årets höstkollektioner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har i princip bara FX-kollektionerna från Orly, å andra sidan älskar jag verkligen dem! Men ja, jag har sett mer spännande kollektioner än så här. Fast gillar man uteslutande röda nyanser så är den säkert inte dum :p
   De kanske varvar vem som får pressutskick? Jag har ju ingen aning om du det funkar... Jag kanske inte får nått mer än det här och de tar nån annan nästa gång

   Radera
 5. Superfint tycker jag och kanske känns det lite "trist" eftersom det kommit så otroligt mycket fantastiska effektlack/flakies/glassflecks/holo och allt vad det är; men ibland känner jag för dom här lite mer klassiska skimriga röda lacken - back to basics!

  /peachgirl

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det finns dagar när ett rött skimmerlack är precis vad man vill ha :)

   Radera
 6. Gud, vad bra att du lade till de där sista frågorna i din recension! Det ger en extra tydlighet till dina i övrigt fullt trovärdigt ärliga kommentarer om lacket! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra att det var bra! :) Lite specialbehandling blir det ju av gratis-lacken då, men jag tror fördelarna väger upp :)

   Radera
 7. Haha.. jag tänkte skriva som Helena.. det ska sitta på MIG! :) Du började med helt rätt lack, tack. *skriver upp på köpalistan*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas ni gillar de andra lacken lika mycket då så att de inte blir dötrista att titta på ^^

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.