fredag 10 augusti 2012

Rosa hololack från Jade: Seducão Rosa, Delírio Rosa & Déjà Vu

Jade har tre rosa hololack i sin kollektion och alla tre har stått i min otestat-låda ett bra tag nu i väntan på att jag ska bli sugen på dem... mm, det lär ju hända :s Så nu slår jag tre flugor i en smäll denna Holofredag och kör en jämförelse på dem så att ni får se hur lika de faktiskt är. Jag kan tycka att det inte riktigt är motiverat att göra 30% av kollektionen i såpass lika rosa nyanser, men men...

Seducão Rosa, som sitter på pekfingret och lillfingret, är väldigt varmtonad och lite dammig. Drar en aning åt korall. Det är en rosa nyans som går att hitta på väldigt många andra hololack i världen.

Delírio Rosa, på långfingret, är barbierosa med kalla undertoner. Unik i min samling av rosa hololack, som är väldigt mycket större än den behöver vara. Holoeffekten är lite mer linjär än i de andra två. Vet inte om det beror på övriga pigment i lacket eller om de faktiskt skaffat två olika sorters holopulver för att tillverka kollektionen.

Déjà Vu, som kan beskådas på ringfingret, är min favorit eftersom den har starkast färg. Den är cerise med kalla toner tack vare regnbågarna.

Holoeffekten är riktigt bra, som med alla Jade holosarna. Formulan är lättmålad och det är tre lager av varje lack på bilderna. Kanske hade det räckt med två men nu var jag inte tillräckligt noga för att testa det.

Formula: 4
Färg i sin genre: Seducão Rosa - 3, Delírio Rosa - 4, Déjà Vu - 4
Inköpsställe: Ninja Polish / llarowe

12 kommentarer:

 1. Kul med jämförelse! Jag gillar också Déjà Vu bäst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är lite mer drag i den :)

   Radera
 2. Om jag skulle skaffa någon, vilket jag inte ska göra på grund av är fattig, så skulle det helt klart vara Déjà Vu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är man fattig ska man strunta i de tråkrosa och prioritera det svarta, det guldiga och eventuellt det turkosa, de är de som är unika ;) Tråkrosa kan man hitta hos massa andra märken med :p

   Radera
 3. Av dessa är Delirio Rosa min favorit!

  SvaraRadera
 4. Jag säger också Delírio!

  SvaraRadera
 5. Kul med jämförelse :) måste även hålla med dig, iaf utifrån bilderna tycker jag att déjà vu är finast, mest färg och mindre mes än de andra, även om det är rosa (som inte är favoriten bland holo, eller rent generellt).

  SvaraRadera
 6. älskar dom jadelacken..ja ialla fall på bild då jag ej har något, är speciellt ute efter det svarta hololacken som jag skulle göra vad som helst för att få tag på...var kan man köpa det någonstans?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det svarta - och alla de andra - finns i lager hos Ninja Polish, http://www.ninjapolish.com/home.php?cat=330 Bara att slå till :)

   Radera
 7. Jag kan nog tänka mig att skaffa Deja Vu och Delirio Rosa (ursäkta stavning, orkar inte leta upp accenter på surfplattan.. =) De ser tillräckligt unika ut för mig.

  SvaraRadera
 8. Delirio Rosa har jag och glad för det! Älskar den rosa nyansen på den :)

  SvaraRadera
 9. Verkligen omotiverat lika nyanser för att vara i samma kollektion. Man kan undra lite hur de tänker när de sätter samman kollektionerna på det viset... De är väl alla fina på sitt sätt men den på ringfingret lockar ju helt klart mest isf.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.