torsdag 2 augusti 2012

La Femme - Delicada, Natural, Valiosa & Preciosa

Jag visade ju Única vilket helt klart var det mest unika lacket av de fem La Femme holosarna. Övriga är mer standardmässigt bleka. En gång i tiden sa ni att ni hellre vill ha ett lack per inlägg istället för att klumpa ihop kollektionerna. Men jag frångår det för en gång skull eftersom de här är så totalt ounika att jag inte kan komma på nått att skriva om dem i var sitt inlägg.

Allihopa har en hyfsad holoeffekt, det finns många holosar med betydligt klenare effekt. Å andra sidan är det mil kvar till den liga som Layla och andra superholosar spelar i. Kanske passar dem för folk som gillar hololack men inte vill ha för mycket av det?Delicada är ljust syrenlila, fint, men som sagt...Natural är ett silverholo. Likadant som typ 5 stycken andra jag har på mina stickor. Som får mig att undra om inte min ursprungliga plan att jag bara behöver ett enda silverholo kanske inte var så dum ändå :p
Valiosa sen, är ljusgrönt med blå undertoner. Jag gillar grönt, jag gillar det här. Och det är bättre än Vanessa från häromsistens, bättre eftersom Valiosa är mer holografiskt.
Slutsligen det ljusblå Preciosa som är... tja, ljusblått. Med en liten droppe grönt i. Vet inte vad mer jag ska säga om det.

Väldigt trevlig formula på dem. De täcker så till vida att de blir opaka på ett enda lager, men jag föredrog att göra två för att jämna till ytan lite. Lättmålade trots den sladdriga och väldigt korta penseln.

Formula: 5
Färger i sin genrer: 4
Inköpsställe: Ninja Polish

6 kommentarer:

 1. Fina men inte så jag hoppar ur soffan direkt. Känns lite som att vi sett både nyansen och effekten både en och flera gånger förut.

  SvaraRadera
 2. Lustigt att de andra lacken i kollektionen är så standard när Unica verkligen sticker ut. Det hade ju varit roligare om de hade fortsatt att vara lite originella!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns som om de hade en deadline när kollektionen skulle vara färdig, och så jobbade de alldeles för länge med Unica och sen rafsade de bara ihop de sista för att hinna med. Synd är det iaf, det kunde ju uppenbarligen ha blivit så mycket bättre!

   Radera
 3. Det är himla fina hololack, men ska jag bli ritkigt såld vill jag ha lite starkare färger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de bleka har vi ju set så himla många gånger nu!

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.