torsdag 23 augusti 2012

Orly - Rapture

Rapture är ett brunt cremelack. Vet inte vad mer jag ska säga om det. Ser ut som choklad och inte som... hrmm... det andra som bruna lack kan se ut som... Torkar en nyans mörkare än det är i flaskan.

Det har varit så många bruna cremelack det sista nu så jag börjar känna mig lite hjärntvättad. Brunt är inte riktigt så illa längre som jag tyckte från början, men fortfarande inget jag egentligen skulle välja att ha på naglarna.
Formulan var bra och det täckte på två lager och blev väldigt glansigt och fint. Konstigt nog tyckte jag att penseln var jättesladdrig. Jag brukar tycka att Orlys pensel är helt okej och de har ju alltid samma pensel i alla flaskor, så det är ju ingen skillnad på den här och alla andra som jag gillar. Men ändå fick jag för mig att jag tyckte den var sladdrig. Skumt! Kanske fick jag ett måndagsexemplar ur penselfabriken :p

Formula:5
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Jag har fått lacket i ett pressutskick. Det har inte påverkat mina åsikter om det!
Skulle jag köpa det själv, innan jag testade det: Nej
Skulle jag köpa det själv, nu efter att jag testat det: Nej

8 kommentarer:

 1. Den bruna nyansen är fin, men jag tyckte formulan var knepig och min flaska hade en jättedefekt pensel som var i princip omöjlig att lacka med. Har aldrig sett något liknande förut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske var många måndagar i den veckan de fyllde det här lacket ^^

   Radera
 2. Fägen i sig är ganska vacker men det klickar ändå inte för mig.

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Bra att nån tycker mer om det än jag :)

   Radera
 4. Note to self: Drick inte te när du läser Cactus inlägg där hon pratar om Choklad vs "det där andra som är brunt". Kan ge upphov till drunkningskänslor/testänk på datorn. :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.