söndag 5 augusti 2012

China Glaze - Unpredictable

Unpredictable är underbart guldgrön med duokroma skiftningar i blått, så himla vackert! Jag älskar sådana här nyanser och även om jag har en dupe och flera liknande lack redan så kan jag inte få nog av dem.

Formulan täckte bättre än de andra lacken i Bohemian Luster Chrome kollektionen, det här täckte på bara två lager. Eftersom det var ett lager mindre torkade det lite snabbare också.

Formula: 4
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay


Bonusbild: Sen är ju självklart frågan om hur lika lacken i kollektionen är varandra. I flaskan ser Unpredictable ut att vara ganska likt både Rare & Radiant och Deviantly Daring. Väl på naglarna är det ordentlig skillnad på dem dock så jag tycker allt att man kan skaffa alla tre (beroende på eventuella dupes av andra märken man redan har då förstås)


Deviantly Daring på ringfingret och Rare & Radiant på lillfingret

8 kommentarer:

 1. Så snygg! Ser fram emot att testa denna :)

  SvaraRadera
 2. För varje inlägg om dessa, desto mer längtar jag efter dem! :-)

  SvaraRadera
 3. Jag har varit Unpredictable 2 dagar denna veckan. Den upplevdes mycket åt det gröna hållet (som många gillar) nästan mot ärgad mässing eller koppar, fast glansig förståss. Gillar din tredje bild där det duokroma framträder så tydligt, bra fångat!

  SvaraRadera
 4. Mycket snyggt. Blir så sugen på att gå ner och måla om.

  SvaraRadera
 5. Har glömt bort om denna var en av de tre jag beställde, jag hoppas verkligen att det var så!!

  SvaraRadera
 6. Väldigt snyggt, det står också på önskelistan! :-)

  SvaraRadera
 7. Detta missade ju jag att köpa.. frågan är om jag ska beställa det i efterhand eller om det finns någon bra dupe jag kan testa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ingen dupe till den, det enda jag vet är att Nicole by OPI ska ha ett nytt lack som ska vara en dupe, men det är ju ett jobbigare märke att få tag på än CG. Jag tycker det är det näst snyggaste i kollektionen så frågar du mig röstar jag på att beställa det ;D

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.