torsdag 23 augusti 2012

Kitty visar: Amy's Nail Boutique - Party Bus

Kitty är tillbaka med nya inlägg! Bra va :)

___________________________________________________________________________________

Ibland får jag för mig att beställa det MINST sannolika lacket. Det som jag tycker ser gräsligt eller knasigt ut. På det viset kom Party Bus hem till mig…

Amy's Nail Boutique Etsy butik hittade jag via någon bloggare, jag minns inte vem. Jag beställde såklart några snygga och sen såg jag det här och tänkte… ahmen det här måste jag prova!


Då Party Bus är lite på den skira sidan så la jag Orly's Hook Up under. Sen är det två lager Part Bus. Glittret är lite svår-duttat såsom det brukar vara med denna typen lack. Man får försöka fördela det runt på nageln så det ser jämnt ut. Inte alltid det lättaste!


NB jag vet inte om det var Orly's Hook Up eller Party Bus som missfärgade naglarna, men efter några dagar med detta på, var det inte kul att se nageln under :/ Så tjocka lager baslack under gult verkar vara en bra policy.

Det är ett kul lack, men jag fick många kommentarer om det var påsk redan när jag hade det på. Så det här med att gult är sommar, som var mitt motargument, var svårsålt.

Vad säger ni? Bra som påsklack eller på barnkalas? :)
_____________________________________________________________________________________


10 kommentarer:

 1. Det där var ett sådant där fulsnyggt lack tyckte jag.. Det är inte snyggt, men samtidigt fastnar jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med! Ibland är fulsnyggt precis den rätta blandingen man behöver.

   Radera
 2. Jag tycker det ser fint ut! Absolut ett lack jag skulle kunna ha i min samling. Och gult är fint året runt. Jag fattar inte den där trångsyntheten som får personer att tycka att rött med glitter är till jul eller gult till påsk. färg är färg och ska njutas året runt.

  Härligt att du är tillbaka Kitty! Jag har saknat dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha.. jag blir fortfarande lika förvånad när min naglar dyker upp i blogg-feeden och tänker att det blivit nåt fel :) Men det är kul oxå! Det kanske är bara rätt att indie och glitterlacken får lite utrymme i min hörna hos Cactus. Variation förnöjer! Trevligt att du gillade Party Bus.

   Radera
 3. Superfint, roligt och unikt! Ett lack helt i min smak. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, Gul är Kul :)

   Radera
 4. Det var härligt att titta på, absolut att du ska ha det här annat än till påsk eller barnkalas! Men nu är jag absolut tvungen att klicka hem två lack från hennes butik :(

  (Fast egentligen är jag skitglad för det, har letat efter ett blå-rosa glitterlack ett tag nu, tack för tipset!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du hittade något att beställa hos Amy. Hon hade många fina lack och jag tycker om att stödja kreativa tjejer som vågat ge sig på indie lack när det blir såpass bra och unikt. Som vi lärt oss av Cactus berättelser är det mkt jobb bakom!

   Radera
 5. Även jag gillade det här. Väldigt trevligt lack som känns lite unikt. Tycker inte det behöver vara påsk. Jag säger strössel på en sommarkaka med gul glasyr på :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra liknelse! "Nä det är tårt-strössel" ska jag säga nästa gång jag bär denna :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.