måndag 6 augusti 2012

China Glaze - Want my Bawdy

Want my Bawdy är det minst duokroma i Bohemian Luster Chrome kollektionen. Det är både blått och blå-lila samtidigt så jag antar att det är den duokroma effekten som gör det, men man skulle lika gärna kunna beskriva det som ett blålila lack med blått skimmer. Hur som helst är det snyggt! Om man bortser från att det "ska" vara duokromt och låter bli att bli besviken för att det inte är det, så är det ett väldigt vackert lack.


Två flödiga lager landade det på, helt okej formula.

Formula: 4
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay

Det här var det sista lacket i kollektionen, sammanfattningen hittar ni här ifall ni vill se den igen. Vad tycker ni om upplägget att göra sammanfattningen först jämfört med att ha den sist? Bättre, sämre, spelar ingen roll?

15 kommentarer:

 1. Eftersom jag är en ganska otålig person tyckte jag att det var bättre med sammanfattningen först. Att få en överblick och sedan gå in djupare är helt min grej :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nog absolut rätt väg att gå den här gången :)

   Radera
 2. Jag gillar sammanfattningen sist. Även om det här inte är så värst duokromt så är det rasandes vackert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med större kollektioner än så här tar det ju tid att swatcha alla för att fixa sammanfattningen först med :p

   Radera
 3. Mycket vackert. Känns jobbigt att jag bestämt mig för att vänta med att beställa kollektionen tills jag betat av massa ChG. Jaja, det är nog bara nyttigt för mig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vänta inte tills de försvinner bara, de är ju en limited edition, om du verkligen vill ha dem :)

   Radera
 4. Just den här gången tyckte jag att sammanfattningen först var riktigt kanon. Satt lite på nålar och ville se allt på en gång ;) Velar fortfarande om jag ska köpa swanky silk och want my bawdy (också)..de är ju tjusiga.. Är det någon ur kollektionen du inte skulle vilja ha, dvs inte "rekommenderar"? velar velar..blå-lila är ju snyggt.. haha :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm... De är fina allihop och jag är glad att jag har dem, men utöver Peridot-dupen - som jag lätt hade klarat mig utan - så är det nog de minst spännande lacken du redan valt bort. Så det är kanske mest frågan om ifall du vill ha en full kollektion.
   Å andra sidan tänker jag såhär: Det är en limited kollektion så de kommer att försvinna. Om du skulle ångra dig sen och vilja ha de sista två så är ju Deborah Lippmann lacket visserligen ett alternativ till Swanky Silk men det är dyyyyrt. Ett blålila skimmerlack liknande Want my Bawdy är däremot knappast svårt att hitta, den går att ersätta med lite vad som.
   ...Vet inte om du blev så mycket klokare av det svaret ^^

   Radera
  2. Jo, köpdjävulen i mig vill ha hela kollektionen :D Fått hem tre av CG's neoner och nu måste jag ha fler där också.. haha :D

   Radera
 5. Tycker det är mest logiskt med sammanfattning sist!
  Fin blå, den åker nog upp på listan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju onekligen det. Då finns det mer att skriva om kollektionen som helhet också, när man testat alla lacken ordentligt.

   Radera
 6. Blev lite besviken på denna men får ändå se det för vad det är i stället för att sakna vad det inte är.. Haha :)

  SvaraRadera
 7. Om man, som du säger, bortser från duokroma förväntningar, är det ursnyggt!

  SvaraRadera
 8. Fint lack, men det känns inte så unikt. För min del går det bra både med sammanfattningen först och sist, det finns fördelar och nackdelar med båda alternativen.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.