fredag 24 augusti 2012

China Glaze - Gamer Glam

Hittade det här gamla inlägget i arkivet (det är från i maj) och det får representera Holofredag för min del, även om lacket inte är särskilt holografiskt. Mest tyckte jag det var kul att titta på bilderna. Naglarna har "fel" form och fotona är tagna med gamla kameran... tänkte det kunde vara kul att ha som referens och se att det faktiskt går framåt och att saker blir bättre :)

Gamer Glam hör till de lite mindre holografiska lacken i Tronika-kollektionen, inga regnbågar här. Grundfärgen är mellanlila med blå ton och ganska ordinär. Det finns snyggare lack i kollektionen än det här att satsa på om man inte ska ha alla.
Två lager på bilderna, torkar snabbt.

Formula: 4
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: eBay

10 kommentarer:

 1. Så mycket holo är det väl kanske inte, men jag gillar det ändå!

  SvaraRadera
 2. Trots brist på holo så gillar jag det. Kanske inte så mycket för att jaga lacket men färgen är fin.

  SvaraRadera
 3. Håller med föregående skribenter. Gillade också detta trots bristen på holo.

  SvaraRadera
 4. Jag får böja mig med folket faktiskt, holon ska vi inte tala om men jag älskade färgen på lacket!

  SvaraRadera
 5. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: jag är GRYMT imponerad vad din gamla kamera lyckades återgiva nagelbilder bra. Det är absolut inget fel på dom där bilderna! (o då är jag kinkig, det vet du)

  Holot är lila, what can be wrong lixom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själva lacket ser bra ut men min hand och bakgrunden är som en urvriden disktrasa :p Jag uppskattar väldigt att min bakgrund som är vit faktiskt SER vit ut också nu med nya kameran ^^

   Radera
 6. Tronica-lacken är den enda kompletta kollektion jag äger faktiskt...fick ett ryck och skaffade rubbet :) Jag gillar GG dels för namnet (ja, jag är lite PS3-nörd) och så är färgen ljuvlig!

  /peachgirl

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gjorde lika dant, alla på en gång. Med tanke på hur priserna urartat med OMG och Kaleidoscope så kändes det lika bra att passa på med Tronica innan de eventuellt gick samma öde till mötes. Inget blir ju nånsin billigare med tiden på eBay tyvärr

   Radera
 7. Jag gillar färgen på detta! Själv har jag bara skaffat Techno Teal från den kollektionen, och holo-effekten är ju inte den bästa men ändå rätt ok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Techno Teal är nog min favorit i gänget :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.