lördag 25 augusti 2012

Orly - Flicker

Flicker är lacket som såg näst mest spännande ut i flaskan. Inte heller det här är i en färgskala som hör till mina favoriter, men skimret och den högblanka finishen är väldigt snyggt. Nyansen är koppar-orange, och trots att jag varken gillar koppar eller orange så blev kombinationen bättre än de två "komponenterna". Det är en inre glöd i lacket som jag gillade och det gick bättre ihop med min hudton än kopparfärgade lack brukar göra.
Efter första lagret trodde jag att det skulle krävas fyra till för det såg så skirt ut. Men det räckte med tre lager totalt, och redan efter två hade det säkert varit acceptabelt för någon som inte har så mycket emot lite VNL. Lättmålat var det med.

Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Jag har fått lacket i ett pressutskick. Det har inte påverkat mina åsikter om det!
Skulle jag köpa det själv, innan jag testade det: Nej
Skulle jag köpa det själv, nu efter att jag testat det: Jag gillade det här mycket mer än jag väntat mig, så jag velar fram och tillbaka... Får nog svara nej trots allt, det finns för många andra lack som jag hade prioriterat före. Men jag skulle inte ha nått emot att behålla det nu när jag har det.

11 kommentarer:

 1. Jag tycker som dig att Flicker ser jättesnyggt ut...i flaskan. Det kanske lockar lite mera till användning när höstlöven börjar skifta till samma färg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja kanske... men så kommer det nya lack hela tiden så det lär ju knappast bli av ^^

   Radera
 2. Skulle vara spännande att se det i en gradient, typ som går från gult till detta. Sådär höstlöv:igt :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kanske kan vara nått :) Får se om jag lyckas klämma in det i allt annat nån gång

   Radera
 3. Snyggt! Nöjd med att jag klickade hem det här :)

  SvaraRadera
 4. Den ser väldigt höstig och härlig ut! Tror dock att jag har något som inte är helt olikt denna så jag tror inte att den är något jag behöver...

  SvaraRadera
 5. Det här är ännu ett av de där besvärliga lacken jag skulle vilja ha från orlys höstkollektion. (besvärliga, därför att det inte riktigt finns utrymme för dem)

  SvaraRadera
 6. Väldigt snygg färg, men ganska svårburen. Jag har en kompis som den skulle passa perfekt på, men själv ska jag nog undvika den...

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.