fredag 17 augusti 2012

Layla - Ocean Rush

När jag får lite tid över mellan alla nya lack håller jag ju på att swatcha om de gamla Layla hololacken. Jag var helt övertygad om att jag haft med det här på bloggen innan, men det har jag inte. Himla underligt för det är ju det finaste blå hololacket jag har. Riktigt klarblått och med hur mycket regnbågar som helst!
Här kom den där förfärliga formulan som jag mindes av Layla lacken, tydligen är det lite olika från lack till lack. Det blir kala fläckar och det drar med sig lacket under i klassisk besvärlig hololackstil. Fyra till sex lager slutade det på, lite olika på olika naglar.

Formula: 1
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Layla

14 kommentarer:

 1. Vad underbar den är! Synd att formulan var så jobbig för både färgen och holo-effekten är verkligen fiiina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är hur vackert som helst, det är värt det ändå :)

   Radera
 2. Ber att få rätt dig där - det snyggaste blå holot du har har du blandat till själv. ;) Läääääängtar tills jag får klartecken att visa upp dem! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, det tänkte jag inte ens på ^^ Borde bli bättre på att göra reklam kanske :p Fast ens egna lack gills ju inte riktigt ;)

   Radera
 3. Den var verkligen blå och inte så där silverblå som jag annars tycker det lätt blir. Snyggt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Finns tillräckligt med silverblå holosar i världen!

   Radera
 4. Jag fick mycket komplimanger när jag bar Ocean Rush. Men jag svor oxå hel del över applikationen. Tur att resultatet är mödan värt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är tur, helt klart värt det :)

   Radera
 5. Alldeles övernaturligt fint!

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar blå färg, och holo dessutom!

  SvaraRadera
 7. Den är så snygg jag är så glad att jag har den i min ägo

  SvaraRadera
 8. åh, det känns som att jag letat överallt efter hololack, vart sjutton hittar man dem? Köper du från ebay, och i så fall från vilken säljare, eller finns det svenska butiker som säljer det? Vore finfint med lite tips! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hololack i allmänhet? För just Layla-lacken köper jag hos Layla (länk i inlägget). Annars kan man absolut köpa hololack på eBay, det är bara att söka efter namnen. Jag har köpt många hos llarowe eller Ninja Polish med... Titta i köpguiden (flik där uppe) så ser du vilka e-talilers jag handlar hos och hos flera av dem kan du garanterat hitta hololack. Är du mer för att handla i butik kan du ju leta efter Depends holosar, jag såg dem sist jag var på Ica :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.