onsdag 8 augusti 2012

Zoya - Elisa

Som ni vet är inte rött min favoritfärg på naglarna. Det är supersnyggt på andra men ser bara dumt (och slampigt) ut på mig. Det här däremot, åååh! Elisa är helt underbart och ser helt okej ut till och med på mig. Det är en perfekt röd nyans, inte för mörk, inte för ljus, inte det minsta julig. Och skimret i det är magiskt och ger det ett sådant fantastiskt djup.
Det är ett enda perfekt lager på bilderna, som smälte ut på naglarna av sig själv, och torkade innan jag ens hann sträcka mig efter topplacket. Har jag nämnt att jag älskar Zoya? ^^

Formula: 5
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay

12 kommentarer:

 1. Haha.. slampig?! what? haha.. Men jag måste erkänna, jag har lite svårt för rött på hela nageln ibland, jag känner mig däremot tantig då! :) Fast som du säger, ser snyggt ut på andra och ibland klär jag naglarna i tant. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag vet inte varför men på mig ser rött oftast ut som jag gått vilse från mitt gatuhörn där jag "jobbar" >.<

   Radera
 2. Älskar rött på klorna! Det här måste jag ju såklart ha. Men...som säkert har framgått så behöver jag beta av en hel del lack innan jag köper nytt. Måste köpa ett gäng Zoya samt en himla massa andra lack när mitt lilla köpstopp är över. :S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Zoya lacken finns ju kvar iaf, allt Zoya gör blir ju permanent i deras utbud, så de behöver du inte skynda dig med :)

   Radera
 3. Men nej, rött är inte slampigt! Och vad är slampigt egentligen? Det är ett ord jag ogillar. :-) Lacket ser fantastiskt ut och jag ångrar att jag inte köpte det. Det måste åtgärdas, får nog beställa detta och kanske också Daul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker ofta det är hur snyggt som helst på andra, det är bara mig det inte funkar på ^^ Det ser liksom billigt och vulgärt ut på mig :p

   Radera
 4. Rött är klassisk och läckert och Elisa var inget undantag. Mycket fint! Frågar jag grabbarna på jobbet tycker dom allt annat än rött är bara onödigt och konstigt på naglarna ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, jag tycker tvärt om, hellre ett "konstigt" blått eller grönt lack :D Det är fint med rött på andra som sagt, det är bara mig det är fel på :p

   Radera
 5. Vilken underbar röd nyans!

  SvaraRadera
 6. Haha! Ja, det är lätt att få den känslan. Samma som röda underkläder. Men det är bara för att det sitter djupt inne i den allmänna kollektivminne (nu kom min 3 år av psykologiplugg till hands)
  Färgen är jättefin. Av vem från Ebay köper du Zoya?

  P.S Har nyss börjat "31 day nail challange" på min blogg. Vill du haka på?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De här köpte jag av LePolishBoutique, men jag är inte så noga med säljarna, brukar ta den med lägst pris eller lägst fraktkostnad av de top rated säljarna som har det jag vill ha :)

   Jag har funderat på att vara med på den men det är så mycket :) Jag hade aldrig lyckats göra det på 31 dagar! Om jag får ta tre månader på mig så kanske, haha :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.