måndag 20 augusti 2012

Zoya - Noot & Evvie

Kom av mig helt med Zoyalacken men här är de sista två lacken i Designer-kollektionen, och ni får dem som en jämförelse. De är ganska lika i flaskan och säkert känner många att man inte behöver båda... det känner jag i alla fall. Jag gillar båda och de är trevliga på sitt sätt, och jag trivs bra med grått på naglarna. Men de är lite för lika för att vara i samma kollektion tycker jag.

Noot är det mörkare av de två, neutralt mörkgrått.
Evvie är ljusare och med tydliga blå toner.Formulan är lika bra som alla de andra i kollektionen. Det är två lager av vardera lack, men jag tror man hade kommit undan med ett flödigt lager om man ansträngt sig.

Formula: 5
Färg i sin genre: 4 för båda
Inköpsställe: eBay

7 kommentarer:

 1. Alltid bra med jämförelser! Båda ser fina ut, men jag hade nog inte slagit till på båda två.

  SvaraRadera
  Svar
  1. nä, inte jag heller om jag inte varit så galen i Zoya ^^

   Radera
 2. Jag köpte Evvie, men kan nog tänka mig att köpa Noot också. Visst är dom lika, men jag har inte direkt några i min samling sen tidigare i den här nyansen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har man inga liknande så är ju båda bra :)

   Radera
 3. Har du testat Zoya med Seche Base någon gång? Jag upplever att jag får tipwear ovanligt fort... Eller så är det Seche Vite som börjar tjockna och krymper, men det reagerar bara med Zoya än så länge, konstigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte Seche Base, bara Seche Recondition, men det har iaf aldrig gett mig problem. Dock måste jag erkänna att jag inte haft ett nagellack tillräckligt länge för att det ska kunna hinna bli tip weare på säkert ett år ^^
   Men ja, Seche Vite är ju känt för att krympa lacken, särskilt om lacket under har hunnit torka helt, lägger man på SV då är det kört :p

   Radera
 4. Jag skulle vilja ha en nyans mitt i mellan dessa två...

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.