tisdag 28 augusti 2012

Sammanfattning: Orly - Fired Up

Jag tror jag vågar påstå att jag inte har varit för snäll mot gratislacken i alla fall ^^ Slutsatsen är att jag inte hade köpt ett enda av dem (med undantag för Glow i brist på bättre) varken innan eller efter att jag testat dem. Om jag inte får några fler pressutskick från Orly så kommer jag inte klandra dem ;) Men jag har varit ärlig mot mina läsare och det är det viktigaste! Och sannolikt finns det läsare som tycker att färgerna är mycket snyggare än jag tycker att de är. Det handlar ju uteslutande om personliga preferenser när det gäller färg och jag har inte rött, brunt och guld på min 10-i-topp lista över färger... Formulan på dem lämnar inget att anmärka på i alla fall, så tycker man om färgerna är det säkert bra lack att skaffa!

Jag listar dem huller om buller, men mina favorit blev Flicker.

Glow

Smolder

Ignite

Rapture

Flicker

Flare


Vad tycker ni? Har Orly lyckats med syftet med pressutskicket, kommer ni köpa några?

Eftersom jag inte skulle köpt några ens efter att jag testat dem känner jag att det är ganska passande att jag inte behåller dem. De som inte är tingade av folk i min bekantskapskrets kommer gå till er. Nästa gång det är bloppis kommer de här få hamna på den sidan för att ges bort. Gratis då alltså, för att förtydliga. Man säljer inte saker man inte betalat för. Jag kommer ta med dem på bloppis-sidan bara för att slippa leka med bubbelplats och frimärken i tid och otid och klumpa ihop sändningarna istället.

13 kommentarer:

 1. Hade jag haft råd(nej, jag fiskar inte efter gratislack^^!) att köpa OPI, så skulle jag ha köpt Flare. Tänk dig den i grunden och tigerrandigt på det:)
  Färgen påminner lite om ett Dependlack som inte finns längre i deras utbud(tyvärr!).

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ooo, ännu värre, guld och djurmönstrat! ^^ Hahaha

   Radera
  2. Hahaha när du lägger fram det så där, blir det juh riktigt kul att ha ngt ugly på naglarna*flinar brett och glatt*:). Ska genast gå och leta fram min konadbricka med tigerrandigt på*fnissar*.
   /Eva

   Radera
 2. Jag skulle inte ha nåt emot glow som underklädeslack, smolder och flicker=) Vet dock hur svårt det är att lyckas va först på bloppisar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan ju köra max ett gratislack per "order" av icke-gratislack om intresset blir för stort, så är det iaf fem som kan vara "först"

   Radera
 3. Men de du ska ha ut på bloppis, kan du inte lotta ut dem? Jag är rätt sugen på två lack från den här kollektionen nu, och det är iaf två fler än innan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sånt mäck med utlottningar, och frakten springer lätt iväg ^^ Så eventuellt får de vänta till en årlig större giveaway i så fall. Tänkte det var enklare när folk ändå betalade frakten iom att de köpte andra lack. Men jag får se hur jag gör, först ska jag bli av med frankenlacken innan jag börjar fundera på andra försäljningar/giveaways :)

   Radera
 4. Smolder tycker jag kan hamna på min önskelista och ett lack jag kan se mig själv bära i höst/vinter. De andra färgerna funkar nog bättre mot en annan hudton än min men som pres-utskick tycker jag väl att det är toppenbra, nu kan jag ju skippa de färger jag inte "behöver". Dessutom bra att få se de här lacken på olika bloggnaglar; ju fler kockar desto bättre soppa när man försöker shoppa lack utan att tömma banken.

  /peachgirl

  SvaraRadera
 5. Smolder skulle jag kunna tänka mig att skaffa, men annars är det nog inget lack som gör mig så jättesugen faktiskt.

  SvaraRadera
 6. Flare är snyggast.

  I övrigt tycker inte jag att det spelar någon roll om man säljer saker man inte betalat för. Är saken ifråga din får du göra precis vad du vill med den.

  SvaraRadera
 7. Haha. Ja så kan det gå. Men det är bra att du är ärlig. Jag menar kollektionen är inte alls unik i mina ögon. Tror jag har ett liknande lack av varje fast andra märken. Ingenting märkvärdigt egentligen. Tummen upp för ärliga recensioner

  SvaraRadera
 8. Flicker är också min favorit hittills, men jag kommer skaffa Glow och Smolder också. Jag har nyligen blivit galen i nudisar och vampisar!

  SvaraRadera
 9. Inte speciellt sugen på något av lacken men det är inte på grund av dina recensioner, inga tillhör min färgskala helt enkelt.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.